Вече имате кристален полилей от определено време, но той вече не свети по същият начин по който светеше когато го монтирахте. Не, това не е защото просто сте свикнали към него, а както и много други неща във вашият дом, и кристалните полилеи с нуждаят от малко поддръжка. Тя е нужна, защото кристалните висулки се замърсяват с всякакви частици, като прах, тютюнев дим, олио от готвене и потъмняване от крушките в полилея.

Как да върнете блясъкът сами

Тъй като всеки полилей има стотици, ако не хиляди малки и големи кристали, това е трудоемка задача – процесът не може да се избърза или опрости. За правилно почистване, трябва всеки индивидуален кристал да се изчисти пълностно, за да може да заблести отново. За задачата се нуждаете от специален спрей създаден за кристални полилеи – ние използваме и препоръчваме Brilliante Crystal Chandelier Cleaner, защото той има най-силен и дълготраен ефект от всички препарати, и не поврежда покритието на полилея или кристалите. Ако използвате обикновен обезмаслител или спрей за прозорци, няма да получите същият ефект и разлика, а в най-лошият случай, може и да повредите покритието на металните части заради съдържанието на амоняк в някой спрейове. Освен това, този процес може да заеме между 8 и 10 часа, тъй като се налага частично или пълностно разглобяване, както и повторно или даже трето пръскане, ако полилеят не е бил чистен от дълго време.

Възползвайте се от услугите на наш специалист

Ако искате просто и лесно да върнете чисто новият вид на вашите полилеи, и да сте сигурни че работата е свършена по най-безопасният и качествен начин, ви предлагаме да се възползвате от нашите услуги. Наш техник ще посети домът ви по удобно за вас време и ще използва най-подходящите за работата препарати, инструменти и методи. Вашият полилей ще бъде разглобен и изчистен пълностно, както и всички метални части. При желание, в този момент могат и да ви бъдат сменени крушките с нови. Цената на услугата зависи от броя полилеи и техният размер, но обикновенно варира между 40 и 100 лева за полилей. За да запазите час или за да разберете повече за услугата, позвънете по всяко време на нашият телефон 0896608336.

Ние препоръчваме почистването на полилеите поне 1 път в годината, или 2, за да няма забележима разлика в осветеността между почистванията.

С известно количество грижи, вашият кристален полилей ще свети и ще ви радва за поколения напред!

Вашият коментар